Skip to main content

Elevaften i Treetop (udsolgt)

Den 28. maj 2024, kl. 17.30.
Treetop Restauranten

ELEVAFTEN

en helt særlig aften

UDSOLGT

Årets elevaften i Treetop Restauranten – en unik kulinarisk oplevelse!
Vi er begejstrede for at kunne invitere dig til en særlig aften med fuld dedikatikon. Denne aften vil vores talentfulde kokke- og tjenerelever indtage restauranten for at kreere en eksklusiv menu, der omfatte følgende:

Fem indbydende snacks
Fem udsøgte retter
og fem delikate petit fours
Hver især akkompagneret af nøje udvalgte vine.
Til en pris af kr. 1.095,-

Oplev, hvordan eleverne parvis sammensætter mad og vin til perfektion og transformerer restauranten til et show af gastronomisk finesse.
Det er en unik chance for at opleve fremtidens stjerner inden for gastronomi og service. Tøv ikke med at booke din plads til en aften fuld af hygge, fantastiske smagsoplevelser og førsteklasses service.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og fejre elevernes kreativitet og hårde arbejde.
Kom og støt de dygtige elever – oplevelsen vil uden tvivl blive husket!

BOOK PLADS TIL EN AFTEN MED SMAGSOPLEVELSER

THE DREAM TEAM

Mød eleverne

  • Anders Bistrup, kokkeelev ved Abstrakt og Anne Mette, tjenerelev Treetop Restauranten
  • Magnus Lund, kokkeelev Treetop Restauranten og Oscar, tjenerelev Fru Larsen
  • Magnus Ravnbo, kokkeelev Lieffroy og Kasper Andersen, tjenerelev  Vejlsøhus
  • Simon Bech, kokkeelev Treetop Restauranten og Jacob Urth, tjenerelev ved Alimentum
  • Kasper Zacho, Kokkeelev Lyst og Sebastian, tjenerelev Treetop Restauranten

MENU

Kokke- og tjenereleverne indtager denne aften Treetop Restauranten, som var det deres egen restaurant. De fem teams består af en kokkeelev og en tjenerelev.
Herunder ser du hvilke menuer der severes og hvilke elever, der er ansvarlig for hvilken ret.

Snacks
Magnus L: Blåmuslinger – røg – persille
Kasper: Tærte – tomat – hiramasa
Magnus R: Tatar – kiks – urter
Simon: Havgus – løg – chili
Anders: Krustade – kartoffel – rogn

Retter
Magnus: Kammuslinger – asparges – ponzu
Anders: Lyssej – blåmuslinger – asparges
Kasper Kylling – rødbede – kartoffel
Magnus L: Dådyr – porre – svampe
Simon: Creme fraiche – rabarber – sødskærm

Petit Four
Magnus L: Mørk chokolade – hindbær – skovmærke
Kasper: Shu – blodappelsin – pære
Magnus: R: Canale de Bordeaux
Simon: Canale – ranchio – vanilje
Anders: Tærte – citron – marengs

Kr. 1.095,- 

BOOK BORD HER