Skip to main content

Kokketræf med B-spis

Den 24. november 2024, kl. 18.00.
B-Spis. Sct Peders Kirkeplads 9, 4700 Næstved

KOKKETRÆF

gastronomi i højsæde

Kom med til en mindeværdig gastronomisk aften, når vi inviterer til et sublimt kokketræf hos B-Spis i Næstved.

Restaurant B-spis er Næstveds samlingspunkt for byens indbyggere og erhvervsdrivende, samt alle besøgende som sætter pris på god gastronomi, med smagen og den gode oplevelse i højsædet.

Søndag den 24. november kl. 18.00 mødes fire dygtige kokke og serverer en fantastisk menu.

Oplev:
Tommy Jespersen fra Gastroca
Alexander Johnsen fra Scheelsminde Kro
Simon Langkjær fra B-Spis
Bjarke Jeppesen fra Treetop Restauranten

Arrangementet foregår hos B-Spis. Sct Peders Kirkeplads 9, 4700 Næstved.
For booking ring på 2815 1667, eller send en mail via linket herunder.

BOOK PLADS TIL EN GASTRONOMISK UDFLUGT

MENU

Hver restaurant serverer 1 snack og 2 retter med dertilhørende vin- eller juicemenu.

Snacks
• Østers, XO, Umodne solbær og efterglød. V. Simon Langkjær
• Tomat, selleri og basilikum. V. Alexander Johnsen
• Malt, dådyr, ramsløg og kaviar. V. Tommy Jespersen
• And, løg, citrontimian, sorte hvidløg og humle. V. Bjarke Jeppesen

Retter
• Pighvar, kål og morkler. V. Simon Langkjær
• Grønne jordbær, tomater, pære, blommer, kål og fløde 48%. V. Bjarke Jeppesen
• Østershatte og svampe shoyo. V. Alexander Johnson
• Skjærissing, glaskål, brunet smør, kornfond og stikkelsbær. V.Bjarke Jeppesen
• Pasta, svampe og bullion. V. Tommy Jespersen
• Krondyr, rødbede, balcamico og trøffel. V. Alexander Johnsen
• Mælk. Hvedekerner og tasmansk honning. V. Simon Langkjær
• Chokolader, æbler, karamel og citronverbena. V. Tommy Jespersen

Dessert
• Fyldte chokolader. V. Tommy Jespersen
• Madeleine Classic. V. Simon Langkjær

Menu og vine
Kr. 1.995,- pr. person

BOOK BORD HER

Mød teamet

Hvem siger, at mesterkokke ikke kan danse sammen i et køkken?
På netop denne særligee aften har vi fornøjelsen at byde fire talentfulde kokke velkommen. Sammen med B-Spis’ dedikerede team vil de præsentere en udsøgt menu, der kombinerer det bedste fra deres verdener.

Forestil dig en symfoni af smagsnoter, hvor hver enkelt ret er sammensat med omhu og kærlighed.

Tommy Jespersen

Tommy har været en del af det danske kokkelandshold i mere end 10 år, hvor han i den grad har specialiseret sig indenfor pastry arbejdet. Det har kastet flere flotte placeringer og medaljer af sig. Tommy har på det individuelle plan vundet kartoffelprisen 2021, årets ret med vildt, fået 2. plads til Globel chef junior og hentet flotte placeringer i årets kok.

Tommy er udlært fra Nymindegab kro, hvorefter turen gik til Falsled kro i mere end 7 år. Nu driver han chokoladevirksomheden Gastroca, og holder sig til ilden som freelance kok på Holckenhavn slot. Derudover er Tommy også træner for det danske skills landshold.

Tommy er en af branchens absolut skarpeste konkurrencekokke og holder et virkelig højt bundniveau. Du kan roligt glæde dig til hans mad den 24. november på B-spis.

Facts: Tommy har udlært Alexander Johnsen på Falsled kro.

Alexander Johnsen

Alexander har været en del af det danske kokkelandshold de sidste 5 år og har derigennem en sølvmedalje fra OL i Stuttgart 2020 og to sølvmedaljer fra VM i Luxenborg 2022.

Alexander har derudover vundet Mad ID over Tommy Jespersen i 2018.
Alexander er udlært fra Falsled kro hvorefter turen tog ham til Michelin restauranten, Domestic, videre til Miro og Treetop inden han blev køkkenchefen på den nyåbnede restaurant, Novel, som hentede den grønne Michelin kløver efter kun 4 måneder som åben.

Idag står han bag gryderne på Scheelsminde kro. En kro der i den grad er en omvej værd at besøge.

Alexander er en rigtig håndværker, der ved hvordan tingene skal smages til og aldrig går på kompromis med kvalitet eller råvare.

Har du ikke smagt Alexanders mad, så har du noget at se frem til den 24. november, når han gæster køkkenet på B-Spis.

Simon Langkjær

Simon står bag komfuret på Næstveds restaurant B-spis, som uden sammenligning er Næstveds bedste svar på en Michelin restaurant.
Simon er en ægte håndværker der formår at sætte kvalitet og kreativitet sammen så det når nye højder.

Før Simon overtog tøjlerne på B-spis, har han lagt vejen forbi flere restauranter. Vejen tæller blandt andet Støvlet Katrines hus, Marienlyst hotel, Brønddums hotel og den odenseanske restaurant Bacchus.

Simon har lige som de 3 andre venner deltaget i flere kokkekonkurrencer og har også fået fine placeringer i konkurrencerne; Mad ID, BMW Marsters og Schiøtzprisen.
Der er altid noget godt i vente når Simon står bag komfuret og det er der helt sikkert også den 24 november når han åbner op for et brag af et kokketræf.

Bjarke Jeppesen

Bjarke står til dagligt bag komfuret på restaurant Treetop hvor han og hans team jagter stjernen i Michelinguiden.

Før sin tid blandt de vejlensiske trætoppe har Bjarke lagt vejen forbi Hesselet, Kongebrogaarden og Michelinrestauranten Domestic
På det konkurrencemæssige plan har Bjarke været en fast del af kokkelandsholdet de sidste 5 år, som har resulteret i 4 sølvmedaljer ved OL og Vm. I 2024 kunne han også løfte det største nationale trofæ ”Årets Kok 2024”.

Foruden denne står han også som vinder af Kartoffelprisen, BMW masters, Årets ret med gris og Årets dessert. Nogle konkurrencer endda 2 gange.

Byggestenene i Bjarkes køkken er godt håndværk, masser af smag og kreativitet. Dette kan du også glæde dig til den 24. november, når han gæster køkkenet på B-Spis.

Et enestående kokketræf

Det er med andre ord med stor glæde og forventning, at vi inviterer alle madelskere til et enestående kokketræf på B-Spis i Næstved.

Det bliver en aften, hvor kulinariske kunstnerier, passion for madlavning og ægte fællesskab smelter sammen til en uovertruffen gastronomisk oplevelse.

Restaurant B-Spis er ikke bare en restaurant – det er hjertet af Næstveds gastronomiske scene. Beliggende ved den historiske Sct. Peders Kirkeplads, er stedet blevet et ikonisk mødested for alle, der ønsker at dykke ned i en verden af lækre smagsoplevelser. Uanset om du er lokal eller besøgende, lover vi, at denne aften vil tænde et minde, som vil varme i lang tid fremover.

Sørg for at sætte kryds i kalenderen den 24. november kl. 18.00, hvor sanserne vil blive forkælet, og fællesskabet vil blomstre.

Vi glæder os til at se dig til en uforglemmelig aften fuld af gastronomisk magi hos B-Spis, Næstveds gastronomiske juvel.

BOOK BORD HER