Skip to main content

Events

Så er der åbent for booking til nye, spændende events.
Vi glæder os til at se jer i Treetop Restauranten.

Tirsdag den 2. og onsdag den 3. juli 2024, kl. 18.00.

Fredag den 5. juli og lørdag den 6. juli 2024, kl. 17.30.

Fra kinesisk til kultivator

Kom med til winemakers Dinner og en aften med Emil Skytte og Bichel Vine

ALT i produktionen er håndlavet og håbløst bagud for sin tid. Druerne er økologsiske hvis ikke biodynamiske. De bliver plukket i hånden, trampet med de bare fødder og presset på en gammel fransk hydraulisk presse.

Menu og vine
Kr. 1.895,- pr. person.

Se mere her

Vinen skal skabe drikkeglæde

Kom med til winemakers Dinner og en aften med Sigurd Müller
Siden midten af det 18. århundrede familien Emrich beskæftiget sig med vinproduktion i den vestlige del af Nahe omkring hjembyen Monzingen. Allerede i 1815 blev deres berømte Monzinger nævnt i kilder, der omtaler den som en særlig nydelse.

Dog var det først fra 1965 at familiens gård blev helt og holdent en vingård under Wilhelm Schönleber og senere hans søn Werner, der øgede markarealet fra 2 til 10 ha. I 1994 blev de medlemmer af det prestigefyldte VDP og ligger i toppen af tyske vinerier.

Menu og vine
Kr. 1.895,- pr. person.

Se mere her

Smag på havets delikatesser

For kun kr. 1.095,- per person, får du mulighed for at dykke ned i en menu, der er tilberedt med omhu og passion, når vi afholder fisk- og skaldyraften i Treetop Restauranten.

Sådan en aften fortjener også de perfekte ledsagende vine, og her skuffer vi ikke. Foruden muligheden for at tilkøbe en vinmenu til kr. 1.095, tilbyder vi også en eksklusiv vinmenu til kr. 1.990,-

Vi åbner aftenens festligheder med det fineste udvalg af danske østers, nøje udvalgt for deres friskhed og smag. Derefter følger en parade af luksuriøse fisk- og skaldyrsretter.

Se mere her

Gourmet på vineriet

Kom med til en fantastisk, gastronomisk sommer på Cold Hand Winery.

I vineriets idylliske rammer, midt i en æbleplantage, inviterer vi til en mindeværdig, gastronomisk oplevelse.
– Vores dygtige kokke rykker i starten af juli månede op til vineriet, og laver en overdådig sommermenu i deres uderestaurant.
~
Middag inkl. vinmenu med vineriets vine eller vineriets saftmenu
Rundvisning i produktionen i løbet af aftenen (valgfrit)
Der sluttes af med dessert, kaffe og chokolade.
Varighed ca. 4 timer

Kr. 1.050,- pr. person.

Se mere her