• Book bord
  • Menuer
    • Helheden
    • Indblik
    • Vinkort
  • Gavekort
  • Gourmetophold
  • Presse
EN
Book bord
Information & reservation +45 76 42 85 00
Forside - Presse

Presse

Bjarke kommer til Treetop med sin egen gastronomiske stil

Dato: 03/03/23

Selv om Michelin kokken Bjarke Jeppesen kort forinden var kommet hjem fra Fyn, var jobtilbuddet fra Munkebjerg Hotel for spændende til at han kunne sige nej. Den nye køkken chef kalder – udover maden – også omgivelserne sublime. Lokalerne og...

Treetop Restauranten henter køkkenchef med Michelin-erfaring

Dato: 14/02/23

Den kommende køkkenchef på Treetop Restauranten i Vejle er fundet. Det bliver 34-årige Bjarke Jeppesen, der fra den 1. februar skal stå i spidsen for den ambitiøse restaurant. Det er ikke hvem som helst, der fremover skal drive køkkenet på...

Velkommen til Treetop

Treetops køkken er lyst, let og dynamisk. Missionen er at frembringe måltider, der inddrager alle sanser – fornyr, udfordrer og beriger. Vi tager udgangspunkt i at fremhæve det vidunderlige i vores lokale råvarer, og hvad resten af verden har at byde på. Smag, udseende, farve og duft sættes i højsædet for at intensivere spiseoplevelsen.

Den gastronomiske filosofi udspringer af en moderne madstil med friske produkter hentet fra både jord og hav. Vi arbejder tæt sammen med et team af dedikerede kokke og tjenere for at opnå velsmag og perfektion med nøje udvalgte vine fra både den gamle og den nye verden, så de akkompagnerer maden, og de to elementer giver en fælles, intens smagsoplevelse.

Er der allergier, vi skal tage hensyn til, bedes I venligst oplyse os om dette senest 2 dage før ankomst.

Velbekomme!
......

Åbningstider:
Onsdag, torsdag, fredag og lørdag kl. 18.00-22.00. Sidste seating kl. 20.30


Nyheder

Direkte i din indbakke

Treetop Restauranten

Munkebjergvej 125
DK-7100 Vejle
CVR: 18450372
+45 76 42 85 00
info@munkebjerg.dk

Følg os

Cookiepolitik Privatlivspolitik
©Treetop Restauranten 2023. All rights reserved