Helheden
*
Årets Østers 2021
*
Ostesoufflé – Joselito-skinke
*
Hyben – Ørredrogn – Rygeost
*
Brød & Smør
*
Blæksprutte – Agurk – Olivenolie
*
Torsk – Glaskål – Fiskefumé
*
Jomfruhummer – Prunier Paris – Røg
*
Helleflynder – Prunier Oscietra – Dashi
*
Ravioli af selleri – Goma – Melanosporum
*
Rødbede – Hybenrose – Balsamico
*
Vagtel – Sauce Mystique – Fennikel
*
Taleggio – Comté – Kirsebær
*
Hindbær – Sichuanpeber – Calvados
*
Macadamia – Appelsin – Olivenolie
*
Pistacie
*
Canelé
*
Lemon Pie
*

Vinmenu
*

2005 Champagne Gardet

2018 Pinot Blanc, Domaine Paul Blanck, Alsace

2019 Saint-Verán, Saumaize-Michelin Bourgogne

2018 Bouchard-Finlayson, Pinot Noir, Western Cape, Sydafrika

2015 Brunello di Montalcino, Caparzo, Toscana

2017 Viognier, Ampelos Winery, Californien, USA

2016 Late Harvest Furmint, Chateau Dereszla, Ungarn

*
Vi gør opmærksom på, at vinmenuen kan skifte fra dag til dag.