Kaviar er en luksuriøs og delikat spise.
Men kaviar skal ikke kun handle om luksus, det er mindst ligeså vigtigt at fokusere på produktet og den kvalitet, der er i god kaviar.
Til kaviaraften i Treetop Restauranten har vi sammensat en spændende menu med en tilpasset vinmenu, som vil blive præsenteret til hver ret.
Du kan se frem til en eksklusiv og hyggelig aften i dejlige omgivelser.
Fredag den 8. oktober, kl. 18.00.
Menu
Snack – Pol Roger
Hyben – Prunier Paris
Østers – Wasabi
Tartar – Prunier Classique
Brød – smør
Blæksprutte – Prunier Oscietra
Pocheret Helleflynder – Fiskefumé
Brisler – Goma
Vagtler – Prunier Paris
Vaniljeis – Prunier Classique
Macadamia – Mørk Chokolade
Sødt – Kolbekaffe
Pris kr. 3.000.- pr. person
inkl. vinmenu
Book bord