Alle gavekort er unikke

Du kan bestille gavekortet til din e-mailadresse eller som et flot gavekort, der sendes til dig med posten. Du har mulighed for at indsætte en personlig hilsen og et billede, som kommer med på gavekortet.
Giv en, du holder af, en oplevelse, som giver gode minder. Alle gavekort er unikke – altid med et flot logo, samt en fin beskrivelse af indholdet.

Det kan være svært at finde på en gave til nogen, hvor man synes, at de ikke rigtig mangler noget. Eller måske er det en kollega eller forretningsforbindelse, hvor man ikke lige kender deres personlige stil og interesser. Men er der noget, som de fleste sætter pris på, så er det at få en luksus oplevelse eller en luksus middag i form af god mad og specielle fine vinmenuer, der passer til.

Med et gavekort restaurant er du sikker på, at du giver en gave, der vil vække glæde og begejstring hos selv den mest kræsne modtager. Måske er der en kær og vellidt kollega på arbejdspladsen, som skal fratræde og gå på efterløn eller pension, og hvor alle I kollegaer gerne vil samle ind til en helt speciel gave til vedkommende? En oplagt og dejlig gaveidé kunne være et gavekort restaurant Tree Top på Munkebjerg Hotel.

Restauranten er helt fantastisk med en unik og flot beliggenhed midt i skoven højt oppe over Vejle Fjord, og restauranten har specialiseret sig i fisk og skaldyr.

Med et kokketeam af de ypperste, der tænker på at anvende de bedste råvarer ind i nye sammenhænge, så gæsterne får nogle unikke smagsoplevelser, er restauranten en absolut perle.
Restaurant Tree Top har ligeledes en meget fin og velassorteret vinkælder, så der kan vælges vine fra vinmenuen, der kan begejstre selv den ypperste vinkender. En vinmenu så lang, at der helt sikkert kan findes lige præcis den vin, som modtageren af gavekortet drømmer om.

Og så har restaurant Tree Top ved Vejle et personale, der står klar til at forkæle gæsterne og give en luksus oplevelse. De har en fantastisk betjening, og modtageren af gavekortet får en gourmetmenu med højt serviceniveau og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Bestil dit unikke gavekort her

 

Indsæt en personlig hilsen

Når du vælger at give et gavekort restaurant Tree Top Munkebjerg, kan du bestille det til din e-mail adresse, eller du kan modtage det med posten. Du har den mulighed, at du kan indsætte en personlig tekst og et billede, som så kommer med på gavekortet. Alle vores gavekort er unikke, og der er altid et flot logo på og en fin beskrivelse af gavens indhold.

Den personlige hilsen sørger vi for altid ligger særskilt, så den ikke behøver at vises frem, når gavekortet skal indløses hos os. Vælger du at få gavekortet tilsendt pr. mail, modtager du straks en e-mail med vedhæftet gavekort, der kan printes ud, når købet er foretaget. Hvis du derimod vælger at få gavekortet tilsendt, sender vi det til dig, så du modtager en kuvert, hvor der et smukt gavekort i en sort kuvert med flot håndbundet sløjfe af rustik snor indeni. Selve gavekortet er trykt på eksklusivt A5 kvalitetspapir i farven elfenben, der udstråler elegance og ser eksklusivt ud. Det er virkelig et smukt gavekort i en super flot sort kuvert, og det vil pynte på et hvert gavebord.

Ud over, at det kan være en god idé med et eksklusivt gavekort til en kollega, en forretningsforbindelse man gerne vil vise, at man sætter pris på, et familiemedlem eller to, så vil det også være en meget smuk gave at give sin kæreste, sin hustru eller mand i bryllupsgave, en god ven, der har gjort eller betydet meget for én . . eller til en ven, der har hjulpet én med noget stort.

GIV EN OPLEVELSE I SÆRKLASSE

Hvis du vælger at gavekortet skal sendes med posten, klarer vi det hele for dig. Dit gavekort bliver leveret i en flot, sort gavekuvert med smuk håndbundet sløjfe af rustik snor. Har du skrevet en personlig hilsen, er den vedlagt ved gavekortet. Gavekortet er trykt på eksklusivt A5 kvalitetspapir i farven elfenben, hvilket giver et smukt udtryk. Modtag på e-mail og print selv.

Vælger du at få gavekortet sendt pr. mail, modtager du straks efter du har foretaget dit køb, en e-mail hvori dit gavekort er vedhæftet.
Den personlige hilsen ligger altid særskilt på en separat side, så du ikke behøver vise den, når gavekortet skal indløses.

Vi ønsker dig en god oplevelse med dit gavekort!

 

At give et gavekort restaurant til unikke madoplevelser i særklasse er en eksklusiv og anderledes gaveidé, der kan bruges, når I evt. er mange, der slår jer sammen om at give en gave til et familiemedlem, en kollega, en god ven eller andet. Når I giver et gavekort til Tree Top restauranten i Vejle, er I sikre på, at kvaliteten er i top, og at modtageren får en gave, hvor vedkommende bliver forkælet ud over alle grænser. Restauranten har et moderne køkken, hvor forkærligheden for fisk og skaldyr er stor. Køkkenteamet er med til at skabe madkunst i verdensklasse. Det, at skabe unikke smagsoplevelser, er noget, som restauranten på Munkebjerg Hotel har specialiseret sig i.

Et gavekort restaurant er den helt perfekte gave til alle mad- og vininteresserede, der har interesse og sætter stor pris på god mad og vin. Og så er det en hurtig og nem måde at finde en flot gave, der vækker glæde, og samtidig tager sig flot ud på gavebordet.

Vores restaurant har åben onsdag, torsdag, fredag og lørdag, så det bliver ikke noget problem for modtageren af gavekortet at finde en dato og et tidspunkt, hvor vedkommende kan indfri den flotte og dejlige gave.