Skip to main content

Kokketræf med Restaurant Njørden

Lørdag den 1. februar 2025, kl. 17.30.
Treetop Restauranten

KOKKETRÆF

gastronomi i højsæde

Vi er glade for at kunne invitere dig med til et eksklusivt kokketræf på Treetop Restauranten i Vejle, lørdag den 1. februar 2025.
For at gøre dagen helt særlig, har vi besøg fra Restaurant Njørden – den talentfulde køkkenchef Philippe – vil være i spidsen for aftenens arrangement.

Dato: Lørdag den 1. februar 2025, kl. 17.30
Sted: Treetop Restauranten, Munkebjerg Hotel Vejle
Pris: Kr. 2.400,- pr. person inkl. vinmenu

BOOK PLADS TIL EN AFTEN MED SMAGSOPLEVELSER

Aftenen byder på

Enestående retter, hvor Treetop’s menuer smelter sammen med det bedste fra Restaurant Njørden. En mulighed for at smage kulinariske retter.

Vi indbyder til både hygge og “forførelse” når vi serverer aftenens menu.

Gæsterne placeres ved seksmandsborde for at skabe en mere intens oplevelse omkring kokkenes præsentationer af maden.

Snacks, menu og vine
Kr. 2.400,- pr. person

BOOK BORD HER

AFTENENS MENU

Snacks
Dansk jomfruhummercarpaccio – kastanjesmåkage
Rødbedeskive – kaviar – blodappelsin
Danske østers fra Rømø – fed fløde – syltet strandløg
Sprød tærte med hjertemusling – porre – trøfler

Hovedretter
Sellerilommer – blåmuslinger – miso – hasselnødder. Dertil sauce med blåmusling og syltet fennikel
Stegte norske kammuslinger – sort hvidløg – confiteret selleri – syltet citronsauce
Féra-dome – Schweizisk hvidvin – kapersblade – gulerod
Syltet rødbede – æblebroken gel – Oscietra Royale kaviar – rødbedeglaze – fløde

Schweizisk ost
Gruyère-karamel (36 måneder) og Bleu de St. Gall
Sirius i Rancio

Dessert
Gourmandise af knoldkørvel – valnødder – vanilje pompona
Æble – vanilje – cremefraiche

Petit four
Citrustærte
Græskar – mandelpraline-bouchée
To slags chokoladefrøer

kr 2.400,- inkl. vinmenu

BOOK BORD HER

Et enestående kokketræf

På Treetop Restauraten fusionere vi lokale råvarer med internationale nuancer og at skabe retter, der forfører og overrasker.

Hos Restaurant Njørden finder man en dyb passion for det nytænkende og avantgarde i gastronomiens verden.

Denne aften vil være en sammensmeltning af de to universer, hvor traditionelt håndværk møder kreativ innovation.

Det er en mulighed, du ikke må gå glip af. Skynd dig at reservere plads da de er begrænsede.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften fyldt med smagsoplevelser, nysgerrighed og fællesskab.

BOOK PLADS TIL EN AFTEN MED SMAGSOPLEVELSER

For Menu in English press here

Snacks
Danish Norway lobster carpaccio – chestnut cookie
Beet slice – caviar – blood orange
Danish oysters from Rømø – rich cream – pickled sea onion
Crispy tart with clam – leek – truffle

Main Courses
Celeriac pockets – blue mussels – miso – hazelnuts. Served with a sauce of blue mussels and pickled fennel
Pan-seared Norwegian scallops – black garlic – confit celeriac – pickled lemon sauce
Féra-dome – Swiss white wine – caper leaves – carrot
Pickled beetroot – apple broken gel – Oscietra Royale caviar – beetroot glaze – cream

Swiss Cheese
Gruyère caramel (36 months) and Bleu de St. Gall
Sirius with Rancio

Dessert
Gourmandise of chervil root – walnuts – vanilla pompona
Apple – vanilla – crème fraîche

Petit Four
Citrus tart
Pumpkin – almond praline bouchée
Two kinds of chocolate frogs

DKK 2,400 inclusive wine