Onsdag den 2., torsdag den 3., fredag den 4. og lørdag den 5. juli 2025 kl. 18.00.
Smag på havets delikatesser.
En aften
med fisk og skaldyr
Treetop Restauranten inviterer til en aften med alt godt fra de danske farvande
Vi hylder fisk, skaldyr og bløddyr i sæson, hvortil vi serverer – efter vores bedste overbevisning – de mest harmonerende vine til de salte råvarer.
Vi byder indenfor til nærvær, hygge og forkælelse, når vi fra den 2. til den 5. juli åbner dørene for vores sommerevent og markerer afslutningen på første halvår med manér.
MENU
Snacks
Østers – Strandløg – Hyldeblomst
Blinis – Kaviar – Tuille
Knivmusling – Agurk – Hybenrose
Retter
Gazpacho – Sorthummer – Purløg
Ærter – Kaviar – Fløde
Tiarmet Blæksprutte – Blåmusling – Vesterhavsost
Lyssej – Sommertrøffel – Kantareller
Sorthummer – Gris – Tomat
Macaron – Jordbær – Blåmusling
Petitfours
Kaffe eller te
Kr. 2.300,- pr. person inkl. vinmenu eller saftmenu
~
Allergener skal oplyses senest 24 timer før.
Ved allergi over for fisk, skaldyr eller bløddyr kan vi desværre ikke tilbyde alternativ menu disse dage. Der opkræves et depositum på kr. 500,- ved reservation til fiske- og skaldyrsaftenen.
Book en overnatning
Vi giver 15 % rabat på en overnating med morgenmad.
Book en overnatning på Munkebjerg Hotel i forbindelse med vores fisk og skaldyrsaften.
Overnatning i dejligt standardværelse
Entré til Casino Munkebjerg. Husk billed- ID.
Morgenmad