Filosofi

Højt blandt trætoppene i Munkebjergs bøgeskov ligger Treetop Restauranten.
En restaurant, der har fokus på de lokale, danske råvarer i sæsonen, krydret med det bedste fra udlandet og med fokus på det bæredygtige og økologiske.
Vi sanker, sylter, fermenterer og hengemmer selv, så når vi kommer til de kolde måneder, er vores forråd klar til at krydre de tunge grønsager.

Vores ønske er at skabe en nærværende, personlig spiseoplevelse på højt gastronomisk niveau, hvor vi elsker at fortælle om vores retters tilblivelse, de valgte vine og den omtanke for naturen, vi arbejder ud fra.

 

Bæredygtig omtanke

Vi bestræber os på kun at have de bedste råvarer, dyrket med omtanke for den natur, vi alle elsker og holder af, så den også er til rådighed for de næste mange generationer. Vi går op i dyr og dyrevelfærd – det er vigtigt for os, at dyrene har haft det godt, for det kan smages på tallerkenen. Vores fisk og skaldyr kommer fra kystnære både, og vores skaldyr er fanget i tejner, så vi tager hensyn til både fisk, skaldyr og havmiljø.

Vi har en bæredygtig tilgang til at værne om naturen, og sammen med vores leverandører og producenter kan vi skabe en unik smag, høj kvalitet og pleje nærmiljøet samtidig med, at vi tager hensyn til naturen.

 

Lokalområdet

Køkkenets omdrejningspunkt er lokalområdet – råvarer, råvarer, råvarer – de bedste råvarer i sæsonen, der kommer fra små, lokale producenter, hvor der ikke er langt fra jord til bord, og hvor der er en relation til lokalområdet.

 

Det nye nordiske køkken med personlighed

Treetops køkken er “nyt nordisk” med fokus på lokalområdet og en bæredygtig tankegang. Menuerne i restauranten bærer præg af sæsonens udvalg af råvarer med fokus på håndværk, smag og æstetik. Treetops køkken er et ungt, dynamisk og innovativt køkken, der hele tiden er i udvikling med fokus på vores gæster.

 

Bjarke Jeppesen
Køkkenchef Treetop Restauranten