Skip to main content

Vores filosofi

Højt blandt trætoppene i Munkebjergs bøgeskov ligger Treetop Restauranten

En restaurant, der har fokus på de lokale, danske råvarer i sæsonen, krydret med det bedste fra udlandet og med fokus på det bæredygtige og økologiske.

Vi sanker, sylter, fermenterer og hengemmer selv, så når vi kommer til de kolde måneder, er vores forråd klar til at krydre de tunge grønsager.
Vores ønske er at skabe en nærværende, personlig spiseoplevelse på højt gastronomisk niveau, hvor vi elsker at fortælle om vores retters tilblivelse, de valgte vine og den omtanke for naturen, vi arbejder ud fra.

Treetops køkken er “nyt nordisk” med fokus på de små leverandører og en bæredygtig tankegang. Menuerne i restauranten bærer præg af sæsonens udvalg af råvarer med fokus på håndværk, smag og æstetik. Treetops køkken er et ungt, dynamisk og innovativt køkken, der hele tiden er i udvikling med fokus på vores gæster.

Vores køkken hylder de lokale råvarer, som vi omhyggeligt vælger fra nærliggende gårde og havne. Hver en ingrediens fortæller en historie om jordens generøsitet og landmændenes utrættelige dedikation.
Når du smager vores retter, smager du ikke kun den friskhed, som naturen tilbyder, men også håndværket og omsorgen bag hver tilberedning.

I Treetop tror vi på ærlighed – i vores mad, i vores forhold til gæsterne og i vores forpligtelse over for miljøet. Vores mission er at skabe en spiseoplevelse, hvor gæster kan føle og smage dedikationen i hver eneste bid, fra de friskeste lokale råvarer til den endelige præsentation på tallerkenen.

Besøg Treetop Restauranten og oplev en verden, hvor godt håndværk, dybfølt ærlighed og naturens rigdom fusionerer til en uforglemmelig gastronomisk rejse.

Bjarke Jeppesen
Køkkenchef Treetop Restauranten

En ny menu kræver flere måneders forberedelse

En menu på Treetop Restauranten består af 12 serveringer – medmindre man vælger den lidt mindre ambitiøse udgave med 7 serveringer.

– Det stiller jo nogle krav til kreativiteten og til det at skabe en sammenhæng mellem de forskellige retter. Det kræver naturligvis masser af forberedelse, og vi går typisk i gang med at planlægge den kommende menu tre måneder før lancering, forklarer Bjarke Jeppesen.

Der kører typisk fire forskellige menuer i løbet af et kalenderår, og de læner sig op ad de fire årstider. Når der er lavet en ny menu fra køkkenpersonalets side, så skal den testes, prøvesmages og rettes til.

– Det sker af og til, at vi når frem til, at måske to eller tre serveringer ikke fungerer i praksis. Så bliver de ændret. Vi kan også komme ud for, at vi alligevel ikke kan skaffe de helt rigtige ingredienser, og så må vi tænke nyt. Det er udfordrende, men det er også lærerigt. Nogle ting kan nemt ændres, men der er også processer, som tager lang tid at lave om på. Sådan er det, understreger køkkenchefen.

MENUER PÅ TREETOP

Bæredygtig omtanke

Vi bestræber os på kun at have de bedste råvarer, dyrket med omtanke for den natur, vi alle elsker og holder af, så den også er til rådighed for de næste mange generationer. Vi går op i dyr og dyrevelfærd – det er vigtigt for os, at dyrene har haft det godt, for det kan smages på tallerkenen. Vores fisk og skaldyr kommer fra kystnære både, og vores skaldyr er fanget i tejner, så vi tager hensyn til både fisk, skaldyr og havmiljø.

Vi har en bæredygtig tilgang til at værne om naturen, og sammen med vores leverandører og producenter kan vi skabe en unik smag, høj kvalitet og pleje nærmiljøet samtidig med, at vi tager hensyn til naturen.

FØLG MED FACEBOOK

Ærlighed, dedikation og kærlighed

til det vi gør

Vores fortolkning af godt håndværk går ud over det traditionelle. Det er en dyb respekt for naturen, en forståelse for jordens gaver og en passion for at bringe det bedste frem i hver eneste ingrediens.

Når du sætter dig ved vores bord, vil du mærke den umiskendelige smag af lokale råvarer, høstet i deres sæsonbestemte højdepunkt og tilberedt med ægte håndværksmæssig dygtighed.

Men vores dedikation stopper ikke ved ingredienserne.
Det er også til stede i den måde, vi præsenterer hver ret, i den historie vi fortæller gennem vores menu, og i den ærlige tilgang vi har til at skabe forbindelser.

For i Treetop handler det ikke kun om mad; det handler om at skabe en autentisk forbindelse mellem natur, råvarer, håndværk og dig.

Besøg os, og lad os tage dig med på en rejse, hvor ærlighed møder dedikation, og hvor den ægte magi af godt håndværk og natur kommer til live i hver en bid.

BOOK BORD