Skip to main content

Champagne & kaviaraften

Dato: 08/07/2023, Kl. 18:30, Sted: Treetop Restauranten

Champagne- og kaviaraften

Kom med til en fuldstændig fantastisk aften i Treetop, når vi serverer kaviar og Champagne.
Lørdag den 8. juli kl. 18.30.

Aftenen byder på det af det bedste og sammen med 3 professionelle kokke, som denne aften laver mad i Treetop Restauranten, har vi sammensat ikke mindre end en luksusmenu, som bare skal smages.

Book bord allerede nu, da der er et begrænset antal pladser.

~
Snacks

2006 Prestige Millésime, Charles Gardet

Tomater – solbærblade – stegt kylling – Baerii Imperial Caviar
Fanø-buk – ramsløg – karse – Baerii Caviar
Krogmodnet kalv – BBQ – støvdrager – Beluga Caviar
Krustade – knivmuslinger – dild – Gold Caviar

 

Retter

NV Mepetit, Piollot
Vesterhavs-pighvar – kantareller – hyldeblomstblanquette – Oscietra Gold

2017 Abyss, Leclerc Briant
Pocheret rødtunge – selleri – fermenteret aspargessauce – Baerii Caviar

2015 Hommage a William Deutz, Deutz
Hønse-græsæg – kammuslinger – vintertrøfler – Gold Caviar

2014 Cristal, Louis Roederer
Havtaske – bacon – surøl – Baerii Caviar

 

Dessert

Luksus-stracciatella – vanilje – hasselnød – trøfler – Oscietra Royal Caviar

NV Demi Sec, Deutz
”Solsikke” Hvid Chokolade – hasselnød – jordbær – Baerii Caviar

Kaffe & Sødt
~

Pris pr. person
Kr. 3.095,-

BOOK BORD

Tommy Jespersen

Direktør Gastroca Chokolade

Tommy har i mange år været fast del af Falsled Kro både som kok og souschef, ligesom han har været en del af det danske kokkelandshold i mere end 10 år.

Tommy har tidligere deltaget i et hav af konkurrencer og har blandt andet vundet “Kartoffelprisen”, “Årets ret med vildt” m.m.

Tommy er gammel vestjyde og nu bosat på Fyn.

Glæd jer til at møde ham i Treetop.

Søren Knudsen

Søren er en garvet vestjyde med benene solidt plantet på Fanø.

Søren er smagens mester og formår i den grad at sætte lokalområdet på menukortet – altid med smag og visualitet i højsædet.

Mød ham her i Treetop Restauranten den 8. juli.

Tommy Jespersen

Direktør Gastroca Chokolade

Tommy har i mange år været fast del af Falsled Kro både som kok og souschef, ligesom han har været en del af det danske kokkelandshold i mere end 10 år.

Tommy har tidligere deltaget i et hav af konkurrencer og har blandt andet vundet “Kartoffelprisen”, “Årets ret med vildt” m.m.

Tommy er gammel vestjyde og nu bosat på Fyn.

Glæd jer til at møde ham i Treetop.