Dato: 08/07/2023, Kl. 18:30, Sted: Treetop Restauranten
Champagne- og kaviaraften
Kom med til en fuldstændig fantastisk aften i Treetop, når vi serverer kaviar og Champagne.
Lørdag den 8. juli kl. 18.30.
Aftenen byder på det af det bedste og sammen med 3 professionelle kokke, som denne aften laver mad i Treetop Restauranten, har vi sammensat ikke mindre end en luksusmenu, som bare skal smages.
Book bord allerede nu, da der er et begrænset antal pladser.
~
Snacks
2006 Prestige Millésime, Charles Gardet
Tomater – solbærblade – stegt kylling – Baerii Imperial Caviar
Fanø-buk – ramsløg – karse – Baerii Caviar
Krogmodnet kalv – BBQ – støvdrager – Beluga Caviar
Krustade – knivmuslinger – dild – Gold Caviar
Retter
NV Mepetit, Piollot
Vesterhavs-pighvar – kantareller – hyldeblomstblanquette – Oscietra Gold
2017 Abyss, Leclerc Briant
Pocheret rødtunge – selleri – fermenteret aspargessauce – Baerii Caviar
2015 Hommage a William Deutz, Deutz
Hønse-græsæg – kammuslinger – vintertrøfler – Gold Caviar
2014 Cristal, Louis Roederer
Havtaske – bacon – surøl – Baerii Caviar
Dessert
Luksus-stracciatella – vanilje – hasselnød – trøfler – Oscietra Royal Caviar
NV Demi Sec, Deutz
”Solsikke” Hvid Chokolade – hasselnød – jordbær – Baerii Caviar
Kaffe & Sødt
~
Pris pr. person
Kr. 3.095,-
Tommy Jespersen
Direktør Gastroca Chokolade
Tommy har i mange år været fast del af Falsled Kro både som kok og souschef, ligesom han har været en del af det danske kokkelandshold i mere end 10 år.
Tommy har tidligere deltaget i et hav af konkurrencer og har blandt andet vundet “Kartoffelprisen”, “Årets ret med vildt” m.m.
Tommy er gammel vestjyde og nu bosat på Fyn.
Glæd jer til at møde ham i Treetop.
Søren Knudsen
Søren er en garvet vestjyde med benene solidt plantet på Fanø.
Søren er smagens mester og formår i den grad at sætte lokalområdet på menukortet – altid med smag og visualitet i højsædet.
Mød ham her i Treetop Restauranten den 8. juli.
Tommy Jespersen
Direktør Gastroca Chokolade
Tommy har i mange år været fast del af Falsled Kro både som kok og souschef, ligesom han har været en del af det danske kokkelandshold i mere end 10 år.
Tommy har tidligere deltaget i et hav af konkurrencer og har blandt andet vundet “Kartoffelprisen”, “Årets ret med vildt” m.m.
Tommy er gammel vestjyde og nu bosat på Fyn.
Glæd jer til at møde ham i Treetop.