Winemaker's Dinner

DEN 24. JANUAR, KL. 18.30

Vi begynder aftenen i vores hyggelige vinkælder med appetizers, inden den 5-retters gourmetmenu med vine serveres i Treetop Restauranten. Denne aften vil Céline Meyer, der er datter af den legendariske Jean Meyer, fortælle om vinene. Céline har overtaget efter farens død og driver i dag Josmeyer sammen med sin søster. Domaine Josmeyers vine er utroligt friske, frugtige, velsmagende og krystalklare med en fornem smagskoncentration og balance.

5-retters gourmetmenu

  • Ceviche af kammusling, dild og asparges
  • Bagt torsk med æble og fiskefumé
  • Foie gras med hibiscus og boghvede
  • Coq au vin blanc med løg og svampe
  • Kage samt svesker og appelsin

Vinmenu

  • 2015 Pinot Blanc
  • 2015 Pinot Auxerrois ”H”
  • 2014 Riesling Le Kottabe | 2012 Riesling Grand Cru Hengst
  • 2014 Gewurztraminer Les Folastries
  • 2014 Pinot Gris Le Fromentau | 2013 Pinot Gris Grand Cru Brand
  • Gewurztraminer Vendange Tardive

Pr. person kr. 995,-

Book dit bord online

ØNSKER DU OVERNATNING?

Book overnatning inkl. morgenbuffet for to personer i delt dobbeltværelse kr. 995,-

Book overnatning