Treetop Adventure

Unik helaftensoplevelse

10 retters menuen er en helaftensoplevelse, hvor du får mange kulturelle madoplevelser og overraskelser undervejs. Her er du garanteret fantastiske oplevelser for smagsløgene. Vi sammensætter ofte vores menu, så der både er fiskeretter, kødretter, vegetariske retter og naturligvis altid noget til den søde tand. Til menuen hører der en vinmenu. En vinmenu sikrer dig den ultimative oplevelse. De enkelte vine er nøje afstemt til de mange små delikate retter. Glæd dig. Det bliver en usædvanlig og uforglemmelig aften.

Treetop Adventure

  • Champagne & Snacks
  • Læn dig tilbage og lad os forkæle dig med en overdådig tasting-menu bestående af ca. 20 serveringer, der alle pirrer og udfordrer sanserne.
  • Matchende vinmenu, der komplementerer maden.
  • Kolbekaffe og sødt


Pris kr. 2.400,- 

Book dit bord online

 

  • Treetop Adventure skal forudbestilles - senest på dagen kl. 17.00.

  • Ankomst til Treetop Adventure menuen er senest kl. 18.00.  

Ved allergier eller andre særlige hensyn skal vi informeres, inden I ankommer.

Skriv det i kommentarfeltet ved booking eller send os en mail på treetop@munkebjerg.dk.Ved mail oplyses booking-ID, navn og dato for reservation

 

Mad, vin og storslået udsigt

Treetop Restauranten er blandt de bedste restauranter i Danmark. Restaurantens køkken stiler hele tiden efter at blive endnu bedre. Gastronomien har den allerhøjeste prioritet. Det unikke ved Treetop køkkenet er den måde maden- de forskellige råvarer- bliver sammensat på. Som gæst bliver du helt sikkert positivt overrasket. Der er tale om et fusionskøkken, der elsker at eksperimentere og udvikle nye retter med fine detaljer, der giver spændende madoplevelser og overraskelser. Der er altid tale om overraskelser kombineret med noget velkendt.

 For at fuldende den gode madoplevelse er der stor fokus på vinen, som bliver serveret til maden. Til vores 10 retters menu indgår derfor en matchende vinmenu. Som prikken over i’et ligger restauranten med en hel unik udsigt ud til Fjorden. Fra restauranten kan du se ud på trætoppene. Det er ikke et typisk syn fra en dansk restaurant. Kom og se den storslåede udsigt og nyd mad og vin i verdensklasse.