• Ny sommelier med top-eksamen

  En af Treerop Restaurantens tjenere har netop bestået eksamen som sommelier på Vinakademiet med holdets højeste score i blindsmagning. Det drejer sig om Nicolai Klokmose, der er "rigtigt glad og stolt" over resultatet på Vinakademiet: - Blindsmagning er den disciplin, som alle sommelier-studerende ønsker at at være den bedste i, så det er bare så fedt, at mine intense forberedelser til eksamenen har båret frugt, siger den 25-årige sommelier.

 • VISITOR

  På Treetop er det ofte de unge kræfter, der fylder køkkenet ud. Her er køkkenchef Nicolaj Christiansen, 23 år, og kokkeeleverne Jacob Jørgensen, 18 år, og Nicklas Garcia Christensen, 26 år (th.).

 • Gastromand

  Højt hævet i Vejles kuperede landskab. Gemt af vejen i et fantastisk smukt skovområde, på et bakkedrag med en sublim udsigt over fjorden. Mørke rødstensbygninger. 60’er-arkitektur. Danske møbelklassikere.

 • Le Fashion Post

  Artikel fra det franske magasin "Le Fashion Post" som har skrevet en artikel om Treetops nye koncept 2017.

 • Ambitionerne er høje

  Smukt placeret mellem trætoppene og med en unik udsigt over Vejle fjord finder du TreeTop Restauranten – gourmetrestauranten på Munkebjerg Hotel. For nylig fik restauranten ny køkkenchef, Nicolaj Christiansen, og vi har sat ham i stævne for at høre lidt mere om maden og ambitionerne i trætoppen – Læs med her.

 • Ny køkkenchef

  Den nye køkkenchef kender alt til det høje niveau, han skal leve op til som ny køkkenchef på Restaurant Tree Top - Munkebjergs gourmetrestaurant. De sidste par år har han nemlig selv været en del af restaurantens kokke-team.