Menuer

Treetop Adventure
Mad, vin og storslået udsigt

For at fuldende den gode madoplevelse er der stor fokus på vinen, som bliver serveret til maden. 

Book dit bord online

Unik helaftensoplevelse

Læn dig tilbage og lad os forkæle dig med en overdådig tasting-menu bestående af ca. 20 serveringer, der alle pirrer og udfordrer sanserne.

Læs mere
7 retter
Fordele ved at booke bord på en hverdag

7 retters menuen er en helaftensoplevelse, hvor der er kulturelle madoplevelser og små overraskelser. Til menuen kan der tilkøbes en vinmenu. 

Book dit bord online

Kulturelle madoplevelser og overraskelser

Hverdagen behøver ikke kun være arbejde og huslige pligter. Forkæl dig selv eller hinanden med en vidunderlig middag med 7 retter på Treetop Restauranten. Det er en helaftensoplevelse med både kulturelle madoplevelser og overraskelser undervejs. Forvent en fantastisk aften i det kulinariske univers. 

Læs mere
5 retter
Du starter i vores vinkælder

Sætter du pris på overraskende elementer i det smagsmæssige udtryk, vil denne menu helt sikkert være noget for dig. Du vil blive positivt overrasket og nyde den gode smag. 5 retters menuen er en oplevelse, der varer ca. 2-3 timer. 

Book dit bord online

5 retter fra vores fusionskøkken

Vi kan tilbyde dig en spændende menu med 5 retter. Alle retter er lavet af de bedste råvarer og med intentionen om at give dig den ypperligste madoplevelse. Vi har åbent tirsdag-lørdag.

Læs mere
3 retter
En oplevelse

En 3 retters er en lækker og overskuelig menu lavet af de bedste råvarer. Du får stimuleret dine sanser igennem hver eneste ret.

Book dit bord online

Treetop 3 retter

3 retters menuen er en oplevelse, der varer ca. 2-3 timer. Middagen starter i vores vinkælder med champagne og snacks. Det synes vi giver en ekstra dimension til oplevelsen. Til menuen kan der tilkøbes en vinmenu.

Læs mere
Vinmenu
Vinmenu til 3, 5 og 7 retter

Vores vinmenuer er sammensat af vine fra vores velassorterede og unikke Treetop vinkælder. For at sikre det rette samspil mellem vin og madbruger vores vinekspert megen tid på at smage forskellige vine til hver ret i menuen. Lyt til eksperten, når I skal sammensætte vinmenuen.

Book dit bord online

Vinmenu med gode vine

En middag på Treetop Restauranten begynder i vinkælderen. Her får du lidt snacks og et glas champagne af egen import. I løbet af besøget sammensætter vi en vinmenu som passer nøjagtig til din smag og den valgte menu. Vi fokuserer på synergien imellem mad og vin.

Læs mere