Kokkens år

DE BEDSTE RETTER

En stor del af konceptet i Treetop er at udvikle og forny menuerne – en kreativ proces, som kokkene arbejder meget intenst med.

Vil du med på rejsen?

LØRDAG DEN 14. SEPTEMBER, KL. 18.00

De 4 bedste appetizere:
Krabbe – Mandel – kaviar
Østers – Wasabi – Agurk
Trøffel – Gammelknas – Melba
Tomat – Blomme – Timian

De 4 bedste retter:
Helleflynder – Bakskuld – Hybenrose
Krogmodnet gris – Kantarel – Bær
Comté – Trøffel – Jordbær
Chokolade – Tagetes – HIndbær


Pris kr. 995,- inkl. vinmenu

Book dit bord online

Ved allergier eller andre særlige hensyn skal vi informeres, inden I ankommer.
Skriv det i kommentarfeltet ved booking eller send os en mail på treetop@munkebjerg.dk.Ved mail oplyses booking-ID, navn og dato for reservation.

KREATIVITET & UDVIKLING

Følg med på