Kokkens år

DE BEDSTE RETTER

En stor del af konceptet i Treetop er at udvikle og forny menuerne – en kreativ proces, som kokkene arbejder meget intenst med.

Vil du med på rejsen?

TORSDAG DEN 16. AUGUST, KL. 18.00

De 4 bedste appetizere:
Østers – Goma – Løvstikke 
Blåmusling – Fåreyoghurt – Gulerod 
Æbleskive – Lammetatar – Kalvehjerte
Svinebryst – BBQ – Tyttebær

De 4 bedste retter:
Jomfruhummer – Kalvehale – Pickles 
Vagtel – Brombær – Trøffel 
Appenzeller – Brioche – Mandel
Jordbær – Hyldeblomst – Toffee 


Pris kr. 995,- inkl. vinmenu

Book dit bord online

Ved allergier eller andre særlige hensyn skal vi informeres, inden I ankommer.
Skriv det i kommentarfeltet ved booking eller send os en mail på treetop@munkebjerg.dk.Ved mail oplyses booking-ID, navn og dato for reservation.

KREATIVITET & UDVIKLING

Følg med på