Kokkens år

DE BEDSTE RETTER

En stor del af konceptet i Treetop er at udvikle og forny menuerne – en kreativ proces, som kokkene arbejder meget intenst med.

Vil du med på rejsen?

ONSDAG DEN 14. AUGUST, KL. 18.00

De 4 bedste appetizere:
Jomfruhummer – Mandel – Oscietra
Kongekrabbe – Birkesirup – Ægte sauce
Østers – Wasabi – Agurk
Okse – Oliven – Grønne tomater

De 4 bedste retter:
Helleflynder – Bakskuld – Hybenrose
Perlehøne – Hvidløg – Løg
Tête de Moine – Brillat-Savarin – Comté
Passion – Chokolade – Cognac 


Pris kr. 995,- inkl. vinmenu

Book dit bord online

Ved allergier eller andre særlige hensyn skal vi informeres, inden I ankommer.
Skriv det i kommentarfeltet ved booking eller send os en mail på treetop@munkebjerg.dk.Ved mail oplyses booking-ID, navn og dato for reservation.

KREATIVITET & UDVIKLING

Følg med på