Skip to main content

Kaviaraften med Gastro Unika 

Torsdag den 25. januar 2024, kl. 18.00.
Treetop Restauranten

EKSKLUSIVT

Sjældenhed på spiseborde i Skandinavien og verden over

Fra hav til Haute Cuisine
Vi er begejstrede for at invitere dig med til en eksklusiv kaviaraften på Restaurant Treetop beliggende midt i Munkebjergskoven.

GASTROunika Caviar leverer et af de absolut fineste og sjældneste kaviarudvalg til en bred vifte af top-restauranter i Skandinavien og andre dele af verden.

Dato: Torsdag den 25. januar kl. 18.00
Sted: Treetop Restauranten, Munkebjerg Hotel Vejle

BOOK PLADS TIL EN AFTEN MED LUKSUS

HVAD KAN DU FORVENTE?

Ekstraordinære retter, hvor Treetop’s elegante menu og den udsøgte verden af kaviar forenes i perfekt harmoni.

Giv dig selv muligheden for at opleve en symfoni af smage, hvor kaviar er hovedattraktionen, serveret og præsenteret af det professionelle team i Treetop Restauranten.

Aftenen indeholder:
Champagne til velkomst
Udvalgte vine til menuen. Der er også mulighed for at vælge juicemenu med hjemmelavede juicer.
Smagning på forskellige kaviar
3 snacks
5 retter
Sødt og kaffe  

Kr. 1.950,- pr. person

BOOK BORD HER

AFTENENS MENU

Snacks
Krustade – jomfruhummer – kaviar
Østers – brunet smør  kaviar
Jordskok – knivmuslinger – grønne jordbær kaviar
Alle snacks serveres med GASTROunika Platinium Kaviar

Menu
Peberrod – glaskål – kaviar ”kold” maskeret
GASTROunika Beluga Sterlet Kavaiar

Sej – asparges – kaviar ”i sauce” ”lun ret”
GASTROunika Gold Kaviar

Pighvar – syltede svampe – kaviar ”lun ret”
GASTROunika Ossetra Royal Kaviar

Okse – grønkål – kaviar ”varm ret”
GASTROunika Ossetra Classic Kaviar, Modnet

Vanilje – trøffel – kaviar ”kold kaviar i is”
GASTROunika Osietra Blonde Kaviar

Sødt og kaffe 

BOOK BORD HER

Et dedikeret team

På Restaurant Treetop har vi specialiseret os i at integrere luksus kaviar med vores lokale råvarer, hvilket skaber enestående retter, der kombinerer det bedste fra begge verdener

Vores kokke er eksperter i at fremhæve kaviarens delikate smag og tekstur, og skabe retter, der forfører og overrasker.

Denne aften vil være en hyldest til kaviar, hvor traditionelle teknikker og moderne innovation smelter sammen for at frembringe en ekstraordinær spiseoplevelse.

Kom med os på en rejse gennem en symfoni af smage, hvor hver eneste bid er en hyldest til denne kulinariske juvel.

Reservér din plads nu, da vores kaviar-aften er en sjælden begivenhed med begrænsede pladser.

Dette er en enestående chance for at opleve, hvordan dansk gastronomi møder verdens mest eftertragtede delikatesse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en aften, hvor smagsoplevelser, nysgerrighed og fællesskab går op i en højere enhed, alt sammen centreret omkring den udsøgte kaviar.