Torsdag den 25. januar 2024, kl. 18.00.
Treetop Restauranten
EKSKLUSIVT
Sjældenhed på spiseborde i Skandinavien og verden over
Fra hav til Haute Cuisine
Vi er begejstrede for at invitere dig med til en eksklusiv kaviaraften på Restaurant Treetop beliggende midt i Munkebjergskoven.
GASTROunika Caviar leverer et af de absolut fineste og sjældneste kaviarudvalg til en bred vifte af top-restauranter i Skandinavien og andre dele af verden.
Dato: Torsdag den 25. januar kl. 18.00
Sted: Treetop Restauranten, Munkebjerg Hotel Vejle
HVAD KAN DU FORVENTE?
Ekstraordinære retter, hvor Treetop’s elegante menu og den udsøgte verden af kaviar forenes i perfekt harmoni.
Giv dig selv muligheden for at opleve en symfoni af smage, hvor kaviar er hovedattraktionen, serveret og præsenteret af det professionelle team i Treetop Restauranten.
Aftenen indeholder:
Champagne til velkomst
Udvalgte vine til menuen. Der er også mulighed for at vælge juicemenu med hjemmelavede juicer.
Smagning på forskellige kaviar
3 snacks
5 retter
Sødt og kaffe
Kr. 1.950,- pr. person
AFTENENS MENU
Snacks
Krustade – jomfruhummer – kaviar
Østers – brunet smør – kaviar
Jordskok – knivmuslinger – grønne jordbær – kaviar
Alle snacks serveres med GASTROunika Platinium Kaviar
Menu
Peberrod – glaskål – kaviar ”kold” maskeret
GASTROunika Beluga Sterlet Kavaiar
Sej – asparges – kaviar ”i sauce” ”lun ret”
GASTROunika Gold Kaviar
Pighvar – syltede svampe – kaviar ”lun ret”
GASTROunika Ossetra Royal Kaviar
Okse – grønkål – kaviar ”varm ret”
GASTROunika Ossetra Classic Kaviar, Modnet
Vanilje – trøffel – kaviar ”kold kaviar i is”
GASTROunika Osietra Blonde Kaviar
Sødt og kaffe
Et dedikeret team
På Restaurant Treetop har vi specialiseret os i at integrere luksus kaviar med vores lokale råvarer, hvilket skaber enestående retter, der kombinerer det bedste fra begge verdener
Vores kokke er eksperter i at fremhæve kaviarens delikate smag og tekstur, og skabe retter, der forfører og overrasker.
Denne aften vil være en hyldest til kaviar, hvor traditionelle teknikker og moderne innovation smelter sammen for at frembringe en ekstraordinær spiseoplevelse.
Kom med os på en rejse gennem en symfoni af smage, hvor hver eneste bid er en hyldest til denne kulinariske juvel.
Reservér din plads nu, da vores kaviar-aften er en sjælden begivenhed med begrænsede pladser.
Dette er en enestående chance for at opleve, hvordan dansk gastronomi møder verdens mest eftertragtede delikatesse.
Vi ser frem til at byde dig velkommen til en aften, hvor smagsoplevelser, nysgerrighed og fællesskab går op i en højere enhed, alt sammen centreret omkring den udsøgte kaviar.