FILOSOFI

Magien opstår, når du tør fusionere kendt med nyt

Køkkenet i Treetop Restauranten er et internationalt fusionskøkken. Hele køkkenteamet er med til at skabe madkunst i verdensklasse. Vores filosofi er, at der sker noget magisk, når du tør lege med forskellige køkkeners traditioner og metoder, når du tør bringe dem sammen og skabe noget nyt. Det handler ikke om at eksperimentere for eksperimentets skyld. Det handler om at eksperimentere og fusionere råvarer, så det giver mening og frem for alt kreere mad, der smager dejligt. Treetop Restauranten har smagen, det uventede og overraskelsen som omdrejningspunkt. Det handler om at overraske dig, der spiser og stimulere alle dine sanser. 

Det kræver mod at bringe råvarer sammen på en ny måde

Vi betragter de enkelte råvarer og leger med tanken om, hvordan de indbyrdes kan fungere sammen i en ny ret. Det er vigtigt, at den korrekte balance imellem de forskellige smage og nuancer bevares. Det er vigtigt at turde bringe råvarer sammen på en ny måde, og det kræver mod. Vi ønsker at fusionere enestående smage fra hele verden. 

Vinoplevelsen skal være en del af madoplevelsen

Det er en tradition at servere vin til maden. Treetop Restauranten har i stigende grad fokus på synergien imellem mad og vin. Vinoplevelsen skal være en del af madoplevelsen. Vinen bliver i højere grad tænkt ind i den samlede smagsoplevelse, og derfor allerede tænkt ind i forbindelse med udviklingen af en ny ret. Det er helt naturligt at have så stor fokus på vinen, fordi restauranten har en fantastisk vinkælder fyldt med alverdens vine. Passer vinen til maden, går det hele op i en højere enhed.

Det handler om at skabe den unikke helhedsoplevelse

På Treetop Restauranten handler det om kærlighed til gode råvarer, smag og kreativitet. Om at pirre alle sanserne for at skabe den unikke helhedsoplevelse. Omtanke og biodynamik spiller en væsentlig rolle. Med respekten for råvarerne skabes respekten for livet og alle dets fantastiske organismer. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i Treetop Restauranten med den formidable udsigt ud over skov og fjord.