7 retter

Kulturelle madoplevelser og overraskelser

På Treetop Restauranten lægger vi stor vægt på at lave mad, der både smager og overrasker. Vi bruger kun gode råvarer af meget høj kvalitet. Vi ønsker at kombinere nye smage med hinanden. Vi arbejder med det kendte i nye konstellationer. 7 retters menuen er en helaftensoplevelse, hvor der er kulturelle madoplevelser og små overraskelser. Til menuen kan der tilkøbes en vinmenu. 

7 retter

  • Champagne & Snacks
  • Jomfruhummer – Hvidkål – Ørredrogn
  • Skærising – Champagnesauce – Palmekål
  • Blæksprutte – Rygeost – Lime
  • Perlehøne – Perleløg – Løvstikke 
  • Oksehøjreb – Selleri – Krølfedt
  • Appenzeller – Trøffel – Portvin
  • Citron – Abrikos – Hvid chokolade

 

Book dit bord online

Pris kr. 895,-

Fejr en begivenhed på en hverdag

Treetop Restauranten har åbent tirsdag til lørdag. I weekenden, det vil sige fredag og lørdag, er der ofte mange gæster i restauranten. En del af gæsterne nyder et gourmetophold på Munkebjerg Hotel, som inkluderer en middag i Treetop Restauranten. Har I en begivenhed, der skal fejres, kan I med fordel vælge at fejre den på en almindelig hverdag, altså tirsdag til torsdag. Det kunne f.eks. være en bryllupsdag eller fødselsdag. Selv om vi nok er vant til at flytte fejringen til en anden dag, så er det altså noget andet at fejre sin fødselsdag eller bryllupsdag på den rigtige dag. Og det kan altså nemt lade sig gøre.

Fordele ved at booke bord på en hverdag

Det er nemmere at få et bord.

I kan med større sandsynlighed få et bord tæt på udsigten.

Der er lidt mindre travlt end om fredagen og lørdagen.

Har I noget af fejre, kan I fejre det på dagen.

I kan gøre hverdagen til en fest.