5 retter

5 retter fra vores fusionskøkken

Vores 5 retters menu består af 5 lækre retter, hvor vi har kombineret mange kendte ingredienser på en ny og spændende måde. Det er typisk for vores fusionskøkken at fusionere enestående smage fra hele verden. Sætter du pris på overraskende elementer i det smagsmæssige udtryk, vil denne menu helt sikkert være noget for dig. Du vil blive positivt overrasket og nyde den gode smag. 5 retters menuen er en oplevelse, der varer ca. 2-3 timer. Middagen starter i vores stemningsfulde vinkælder. Du kan nemt bestille denne menu på en hverdagsaften. Til menuen kan der tilkøbes en vinmenu. 

5 retter

  • Champagne & Snacks
  • Kammusling - Røde jordbær - Peberrod
  • Slethvar – Snegle – Silderogn
  • Foie gras – Kumquats – Pebersauce 
  • Lam – Varme krydderier – Rabarber
  • Birketræ – Creme fraiche – Chokolade


Pris kr. 650,- 

Book dit bord online

Ved allergier eller andre særlige hensyn skal vi informeres, inden I ankommer.

Skriv det i kommentarfeltet ved booking eller send os en mail på treetop@munkebjerg.dk.Ved mail oplyses booking-ID, navn og dato for reservation.

Gourmetophold på Munkebjerg

Har du lyst til at forkæle dig selv lidt mere, kan du overveje at booke et gourmetophold på Munkebjerg Hotel. Her får du mulighed for at tage den helt med ro, nyde de dejlige omgivelser og spise middag på Treetop Restauranten. Opholdet er inkl. overnatning, hvilket giver dig mulighed for at nyde menuen uden tanke på at skulle køre hjem. Restauranten er en del af Munkebjerg Hotel, så der vil være en kort gåafstand til dit hotelværelse. Der er masser af parkeringspladser og fri parkering. 

GÅ TIL GOUMETOPHOLD