3 retter

3 retter

På Treetop Restauranten går vi meget op i smagen og alle detaljerne i den enkelte ret. Vi går efter den unikke smag samt korrekt tilberedning. Vi elsker at eksperimentere og kombinere nye smage med hinanden, selvfølgelig altid med henblik på at opnå en fantastisk smag. Vi tør lege med forskellige trends og traditioner inden for forskellige køkkener. En 3 retters er en lækker og overskuelig menu lavet af de bedste råvarer. Du får stimuleret dine sanser igennem hver eneste ret.

3 retter

  • Champagne & Snacks
  • Slethvar – Snegle – Silderogn
  • Lam – Varme krydderier – Rabarber
  • Birketræ – Creme fraiche – Chokolade


Pris kr. 530,- 

Book dit bord online

Ved allergier eller andre særlige hensyn skal vi informeres, inden I ankommer.

Skriv det i kommentarfeltet ved booking eller send os en mail påtreetop@munkebjerg.dk.Ved mail oplyses booking-ID, navn og dato for reservation.

Besøget i den unikke vinkælder

Inden første ret bliver serveret, bliver du inviteret ned i vores unikke og rustikke vinkælder med omkring 650 aftapninger. De fleste vine, der ligger her, venter på at blive serveret i Treetop Restauranten, men der er også meget dyre vine, som kun bliver købt af vinsamlere. Det er vigtigt, at vinen har den rette temperatur ved serveringen. Vores vinekspert ved nøjagtigt, hvor mange grader vinen må have. Det afhænger af vinens drue, kompleksitet og lagring. Ved længere opbevaring skal alle vine opbevares køligt, mørkt, uden sollys og temperatursvingninger. Besøget i den unikke vinkælder er en god start på middagen. Her kommer du i en god stemning, og får mulighed for at lære noget om vin.

GÅ TIL VINKÆLDER