Nicolaj Christiansen, køkkenchef

Nicolaj har efterhånden arbejdet en del år i Treetop Restauranten. De seneste år som køkkenchef. Som kok og køkkenchef er Nicolaj eksperimenterende og visionær. Det har indbragt en masse ros til maden på Treetop Restauranten og en del priser. Nicolajs yndlingsvin er en flaske Lou Dumont Bourgogne Blanc Cuvée Famille fra 2016. Et stykke krogmodnet oksehøjreb samt stuvning på danske kantareller hører blandt Nicolajs yndlingsretter. I fritiden nyder Nicolaj at opsøge god mad, god vin og en lille smule løb.

Jens Vincent, souschef

Jens er ny souschef i Treetop Restauranten. Han kom hertil fra Restaurant Ti Trin Ned i sensommeren 2019. Jens foretrækker Champagne Krug, når han skal drikke vin, og så elsker han at arbejde med syrlige, friske råvarer som havtorn, rabarber, passionsfrugt og tomater. Det er Jens’ mor, der står for at kokkerere hans egen yndlingsret, som er en omgang tarteletter med høns i asparges. I fritiden elsker han en masse forskellige aktiviteter, når bare de kan sluttes af med en doven søndag på sofaen.

Lasse Gram Sørensen, dessertkok

Lasse lægger ikke skjul på, at han er kæmpefan af hvid bourgogne. Han arbejder som dessertkok og nyder at være specialist, når det drejer sig om at forkæle smagsløgene med søde og syrlige noter. Citron står højt på hans liste over yndlingsråvarer. ”Citronen står stærkt for sig selv, men også som tilsmagning”, siger Lasse. Når Lasse ikke spiser desserter, er en af hans livretter stegt pighvar, hvide asparges og beurre blanc. I fritiden nyder han både at lytte til og spille musik, ligesom han ser en masse sport og nyder god mad og vin. Gerne sammen med sin kæreste og vennerne.

Karsten Hedegaard, restaurantchef

Karsten er Treetop Restaurantens mangeårige restaurantchef. Han er en enorm kapacitet, når det kommer til vine, og bliver ofte kontaktet for rådgivning og vejledning i forhold til vine. Karsten arbejder med vinsammensætningen ud fra de menuer, der bliver tilberedt i køkkenet, så oplevelsen altid er komplet. Hans egen yndlingsvin er bourgogne og tysk riesling. Når det kommer til mad, er Karsten både til foie gras og det jævne, danske køkken med frikadeller og karbonader sammen med et glas Brunello di Montalcino. I fritiden opsøger Karsten naturen, rejser og nyder sin have.

Anika Kalina Jensen, tjenerelev

Anika nyder at være nærværende over for gæster. Både i Treetop Restauranten og hjemme hos sig selv. Hvis hun skal pege på en yndlingsvin, bliver det klart champagne og cava. Alt med bobler. Hendes personlige yndlingsråvare er en god fetaost. Den kommer også i livretten, som er en tomatsalat med feta og kylling med sprødt skind. Hendes yndlingsvinområde er selvfølgelig Champagne, og i fritiden nyder hun sin familie, vennerne og at passe og ride på hesten.

Mathias Thygesen, kokkeelev

Mathias Thygesen arbejder som kok i køkkenet på Treetop Restauranten. Han er i starten af tyverne og elsker vine fra Italien. Hans yndlingsvin er en Pinot Grigio. Han elsker at arbejde med forskellige råvarer, men når han skal nævne én yndlingsråvare, tænker han først på løg.
”Løg har så mange funktioner og er bare en skøn råvare at arbejde med”, siger han. Hans egen livret er dansk bøf, og så slapper han bedst af, når han ser en film eller spiller spil på PC.

Nicolai Klokmose, sommelier

Nicolai er kun i slutningen af tyverne. Alligevel har han en enorm viden om vine fra alle dele af verden. Hans yndlingsvine er Cambolle-Musigny og Tokaji Aszu. Når det handler om mad, er hans yndlingsråvare et godt stykke oksekød. ”Det kan man få meget godt ud af”, siger Nicolai og fortsætter med, at udvalgte, lagrede oste er hans livret. Nicolais yndlingsvinområder er Californien og Baden. I fritiden kæmper han mod ukrudt og passer katten.

Pernille Schmolke, kokkeelev

Pernille nyder at arbejde i køkkenet i Treetop Restauranten. Det er udfordrende og spændende på én gang. Hendes yndlingsvin er champagne, og så elsker hun at arbejde med kantareller. Hendes egen livret er en god cæsarsalat, og i fritiden opsøger hun konstant gode madoplevelser og tager på svampejagt.