Nicolaj Christiansen, køkkenchef

Nicolaj har efterhånden arbejdet en del år i Treetop Restauranten. De seneste år som køkkenchef. Som kok og køkkenchef er Nicolaj eksperimenterende og visionær. Det har indbragt en masse ros til maden på Treetop Restauranten og en del priser. Nicolajs yndlingsvin er en flaske Lou Dumont Bourgogne Blanc Cuvée Famille fra 2016. Et stykke krogmodnet oksehøjreb samt stuvning på danske kantareller hører blandt Nicolajs yndlingsretter. I fritiden nyder Nicolaj at opsøge god mad, god vin og en lille smule løb.

Jens Vincent, souschef

Jens er ny souschef i Treetop Restauranten. Han kom hertil fra Restaurant Ti Trin Ned i sensommeren 2019. Jens foretrækker Champagne Krug, når han skal drikke vin, og så elsker han at arbejde med syrlige, friske råvarer som havtorn, rabarber, passionsfrugt og tomater. Det er Jens’ mor, der står for at kokkerere hans egen yndlingsret, som er en omgang tarteletter med høns i asparges. I fritiden elsker han en masse forskellige aktiviteter, når bare de kan sluttes af med en doven søndag på sofaen.

Karsten Hedegaard, restaurantchef

Karsten er Treetop Restaurantens mangeårige restaurantchef. Han er en enorm kapacitet, når det kommer til vine, og bliver ofte kontaktet for rådgivning og vejledning i forhold til vine. Karsten arbejder med vinsammensætningen ud fra de menuer, der bliver tilberedt i køkkenet, så oplevelsen altid er komplet. Hans egen yndlingsvin er bourgogne og tysk riesling. Når det kommer til mad, er Karsten både til foie gras og det jævne, danske køkken med frikadeller og karbonader sammen med et glas Brunello di Montalcino. I fritiden opsøger Karsten naturen, rejser og nyder sin have.

Nicolai Klokmose, sommelier

Nicolai er kun i slutningen af tyverne. Alligevel har han en enorm viden om vine fra alle dele af verden. Hans yndlingsvine er Chambolle-Musigny og Tokaji Aszu. Når det handler om mad, er hans yndlingsråvare et godt stykke oksekød. ”Det kan man få meget godt ud af”, siger Nicolai og fortsætter med, at udvalgte, lagrede oste er hans livret. Nicolais yndlingsvinområder er Californien og Baden. I fritiden kæmper han mod ukrudt og passer katten.

Anika Kalina Jensen, tjenerelev

Anika nyder at være nærværende over for gæster. Både i Treetop Restauranten og hjemme hos sig selv. Hvis hun skal pege på en yndlingsvin, bliver det klart champagne og cava. Alt med bobler. Hendes personlige yndlingsråvare er en god fetaost. Den kommer også i livretten, som er en tomatsalat med feta og kylling med sprødt skind. Hendes yndlingsvinområde er selvfølgelig Champagne, og i fritiden nyder hun sin familie, vennerne og at passe og ride på hesten.