Magien opstår, når vi fusionerer kendt med nyt

Køkkenet i vores Treetop Restaurant er et moderne, dansk køkken med stor forkærlighed for fisk og skaldyr. Hele køkkenteamet er med til at skabe madkunst i verdensklasse. Vores Treetop Restaurant har smagen og det uventede som omdrejningspunkt og ligger i hjertet af Munkebjerg Hotel.

Der findes mange restauranter i Vejle. Men leder du efter en gourmetrestaurant, kommer du ikke uden om Treetop restauranten.

Vi eksperimenterer med råvarer og bruger dem i nye sammenhænge, der overrasker og stimulerer alle dine sanser.
En gourmetrestaurant, som er en af de restauranter i Danmark, der aldrig går på kompromis med hverken ingredienser i retterne eller den fantastiske servicering af hver enkelt gæst.

I vores gourmetrestaurant er du og dine gæster eller forretningsforbindelser sikre på at blive forkælet og kredset om på det allerhøjeste niveau.

Treetop Restauranten er et af de bedste spisesteder Vejle kan byde på. Vores filosofi er, at der sker noget magisk, når vi tør lege med forskellige køkkeners traditioner og metoder og når vi tør bringe dem sammen og skabe nyt.
Det handler ikke om at eksperimentere for eksperimentets skyld. Det handler om at eksperimentere og fusionere råvarer, så det giver mening og frem for alt kreere mad, der smager dejligt.

Treetop Restauranten har smagen, det uventede og overraskelsen som omdrejningspunkt.

Her får du en oplevelse i højderne.